Başkan Yazıcıoğlu, Tokat’ın Geleceğine Odaklanıyor

Başkan Yazıcıoğlu, Tokat’ın Geleceğine Odaklanıyor

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, şehrin gelişimi ve yaşanabilirliği için önemli bir adım atarak belediye teknik birimleri şantiyesini ziyaret etti. Başkan Yazıcıoğlu, teknik birimlerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Korkmaz ve teknik birim müdürleriyle birlikte şantiyede devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Yazıcıoğlu, şantiye personeline kolaylıklar dilerken, belediyenin üretken belediyecilik anlayışıyla Tokat’ı daha yaşanılabilir bir şehir haline getireceklerini vurguladı.

“Üretken Belediyecilik Anlayışımızla Yeni Değişimlere Adım Atıyoruz”

Başkan Yazıcıoğlu, Tokat’ın daha yaşanılabilir bir şehir olması için titizlikle çalışacaklarını belirtirken, şunları ifade etti: “Göreve geldiğimiz günden itibaren kendi imkanlarımızla üretmenin güzelliklerini yaşamaya başladık. Üretken belediyecilik anlayışımızla Tokat’ımızda yeni değişimlere adım atıyoruz. Tokat’ımız için, Tokatlı değerli hemşehrilerimiz için gece gündüz demeden, durmadan yorulmadan, ayırmadan, ayrıştırmadan çalışmaya devam edeceğiz. Emeği geçen bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

Başkan Yazıcıoğlu’nun gösterdiği bu liderlik ve vizyon, Tokat’ın geleceği için umut verici adımların atılacağını gösteriyor.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.