REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Tokat Haber TV

O cinayetle ilgili yeni detaylar; bıçakla ağır yaraladıktan sonra 100 metre kaçabilmiş

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
O cinayetle ilgili yeni detaylar; bıçakla ağır yaraladıktan sonra 100 metre kaçabilmiş
09 Kasım 2021 - 11:41
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Tokat’ta yayla cinayeti adıyla anılan olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Cinayet zanlılarının, bıçakladıkları şahsın evde kalan kan izlerini çamaşır suyu ile temizlemelerken, kanının bulaştığı elbisesi, battaniye ve çarşafları yaktıkları anlaşıldı.

Tokat‘ta işlenen ve yayla cinayeti olarak olayla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Reşadiye ilçesindeki yaylada İbrahim Altay isimli şahsın bıçaklanarak öldürülmüş cesedinin bulunması sonrası başlatılan soruşturma ve olayla ilgili 5 tutuklamanın ardından, cinayetin detaylarına yönelik yeni bilgilerde ortaya çıkmaya başladı.

Cinayet Reşadiye ilçesindeki Büyük Yayla‘da işlenmişti. İbrahim Altay’ı öldürenlerin tespitinin ayak izi takibi ile yapıldığı ortaya çıktı. Cinayeti soruşturmak üzere kurulan 85 kişilik özel ekip, araştırmaları sırasında öldürülen şahsın ölü bulunduğu yere yürüyerek geldiğini tespit etti. Yapılan ayak izi takibinde İbrahim Altay’ın bıçakla ağır yaralandıktan sonra 100 metre boyunca yaralı olarak yürüdüğü ortaya çıktı. Ayak izlerinin ulaştığı nokta cinayet şüphelisi Şenel Kandemir‘in evine ulaştığını fark eden ekipler Kandemir ile birlikte eşi ve 3 çocuğunu önce gözaltına aldı. Tapılan sorgulamalarında cinayeti itiraf eden aile tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayetin işlendiği 20 Ekim sabahı, Reşadiye ilçesine bağlı Bozçalı beldesindeki evinden çıkan evli ve 4 çocuk babası İbrahim Altay, yayladaki evine gitti. Akşam saatlerinde ise, İbrahim Altay yaylada bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

BIÇAKLA AĞIR YARALANAN ADAM 100 METRE KAÇABİLDİ

Jandarma tarafından kurulan 85 kişilik özel ekibin olay yeri ve çevresinde yaptığı araştırmalarda, öldürülen İbrahim Altay’ın bulunduğu yere yaralı ve çıplak ayakla geldiği tespit edildi.  Ekipler cesedin bulunduğu noktadan geriye doğru yaptıkları ayak izi takibi ile cinayetin çözülmesinde en büyük etken oldu. İzler ekipleri cinayetin zanlılarından olarak şu an cezaevinde tutuklu bulunan Şenel Kandemir’in evine ulaştırdı. Tespitin ardından yapılan gözaltı ve ifadelerle Altay’ın Kandemir ailesinin evinde bıçaklandığı ve bıçaklandığı evden yaralı olarak ancak 100 metre uzaklaşabildiği ve orada hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

AYNI AİLEDEN 5 KİŞİ TUTUKLANDI

Cinayetle ilgili araştırma ve delillerin işaret ettiği Şenel Kandemir, eşi Ayşe, çocukları Derya (22), Emrullah (19) ile Ömer Kandemir (32) gözaltına alındı. Yapılan sorgulamada Şenel Kandemir cinayeti kabul ederek, İbrahim Altay’ı eşiyle yasak aşk yaşadığı için öldürdüğünü itirafında bulundu. Yapılan diğer sorgulamada, Şenel Kandemir ile birlikte cinayete yardım ettikleri tespit edilen eşi Ayşe, çocukları Derya, Emrullah ile Ömer Kandemir çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

CİNAYET İZLERİNİ SİLMEK İÇİN;

Ekiplerin yaptığı araştırma ve ifadeler, Kandemir ailesinin, Altay’ı bıçakla ağır yaraladıktan sonra, evdeki kan izlerini çamaşır suyu ile temizlemeye çalıştıkları da ortaya çıktı. Cinayete karışan Kandemir ailesi Altay’ın kanının bulaştığı elbisesi, battaniye ve çarşafları yaktıkları da yapılan sorgulama ve incelemeler ile tespit edildi. Ailenin yakalanana kadar, jandarmanın cinayetle ilgili yaylada başlattığı çalışmaları da yakından takip ettikleri anlaşıldı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.